Sonos va prezenta un difuzor inteligent cu control vocal pe 4 octombrie

0
704

A început fibrilaţia în rândul companiilor care înseamnă ceva în zona produselor acustice, difuzoare şi boxe mai ales. Se apropie debutul lui Apple HomePod în magazine şi tăvălugul va fi greu de oprit. Sonos reacţionează şi a anunţat azi că va lansa un nou difuzor inteligent cu control vocal pe data de 4 octombrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Evenimentul va avea loc la New York şi ştim doar că va fi un “connected speaker” ca noutate. Lipsesc detaliile din invitaţie, dar acea gură deschisă indică clar faptul că vom primi control vocal. Pe de altă parte produsul a primit deja certificarea FCC în această lună. Judecând după documentul oficial, gadgetul va folosi microfoane cu câmp îndepărtat pentru a înregistra comenzi de la “multiple platforme vocale”, ceea ce înseamnă că Alexa, Google Assistant şi poate şi Cortana sunt în cărţi.

Sonos are avantajul că este un soi de reper în industrie, calitatea difuzoarelor sale fiind ireproşabilă. Totuşi, dacă un Sonos Play:1 depăşeşte un Amazon Echo sau un Google Home, Apple HomePod şi Echo Show ar putea să îi pună probleme. Anul trecut a fost problematic pentru Sonos, compania realizând disponibilizări şi axându-se pe streaming şi tehnologie vocală, după ce a tăiat alte ramuri.

Aflăm pe 4 octombrie dacă compania se putea duela cu Apple şi Amazon sau nu.