IFA 2017: Dell anunţă tableta Latitude 7212 Rugged Extreme, rezistentă la şocuri şi intemperii

1
1099

Nu ştiu dacă ştiaţi, dar Dell este partener oficial al Armatei Britanice, furnizând tablete ultrarezistente pentru soldaţii din teritoriile de conflict. O nouă tabletă de acest tip tocmai a debutat la IFA 2017, sub numele de Dell Latitude 7212 Rugged Extreme.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu un model 2 în 1, care vine cu variante de procesor Intel de generaţie a şasea şi a şaptea Core, dar şi o greutate scăzută faţă de predecesor. Bateria în schimb a crescut în capacitate de la 26 Wh la 34 Wh şi promite până la 19 ore de autonomie. Mai mult decât atât, există şi perspectiva de hot swap pentru bateriile terminalului.

Ecosistemul asociat tabletelor precedente rugged va fi compatibil cu noul model, inclusiv dockuri şi ataşamente pentru automobile. Chiar şi bateriile sunt compatibile. Noul Latitude vine cu un ecran de 11.6 inch cu vizibilitate ridicată în orice condiţii şi cu rezoluţie Full HD. Primim şi conectori USB Type-C, până la 1 TB de stocare NVMe solid state, plus modem Qualcomm Snapdragon X7 LTE-A şi GPS.

Există accesorii opţionale pregătite de producătorul american, precum un mâner rigid, încărcător extern pentru baterie şi un nou kickstand, care se roteşte la 180 de grade. Tableta este certificată MIL-STD-810G şi poate opera la minus 20 de grade Celsius, în condiţii de interferenţe electromagnetice, pe ploaie şi poate supravieţui şocurilor.

Produsul este deja disponibil internaţional la preţul de 1899 dolari.