Sonos anunță lansarea lui Sonos Radio, o platformă globală gratuită de streaming radio

0
1167

Printre brandurile audio de pe piața globală îi avem și pe cei de la Sonos, companie de origine americană înființată în 2002. Aceștia au adus recent în România sisteme audio multi-room din zona premium după cum vă informam aici, iar acum anunță lansarea unui produs asociat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este vorba despre Sonos Radio, o platformă globală gratuită de streaming radio disponibilă doar pentru utilizatorii Sonos. Aceasta ajunge astfel în peste 10 milioane de locuințe din întreaga lume. Aflăm și un detaliu inedit. Acela că la ora actuală aproape jumătate din experiențele de audiție oferite de produsele Sonos sunt dedicate stațiilor de radio. De asemenea utilizatorii ascultă astfel și DJ-ii preferați.

Sonos

Noua platformă ne va permite explorarea stațiilor radio din întreaga lume și vor fi integrate aici multiple servicii de radio online, printre care și TuneIn. Utilizatorii pot asculta astfel muzică, știri, competiții sportive. De asemenea și multe alte programe difuzate de stațiile locale de radio sunt disponibile utilizând codul poștal. Se pot accesa și stații globale, iar lista va fi actualizată constant.

Aflați că acest nou serviciu completează cele peste 100 de opțiuni de streaming disponibile global pe produsele Sonos (de la servicii de muzică și radio, la podcasturi și cărți audio). În total se adună pe aceeași platformă peste 60.000 de stații oferite de mai mulți parteneri de streaming.

Pentru a accesa Sonos Radio va trebui să mergeți în meniul Browse din aplicația Sonos și aflați că serviciul este disponibil începând de astăzi la nivel global, dar și în România, doar prin realizarea unui update gratuit de software. Sunt peste 60.000 de stații oferite de parteneri. Pentru moment totuși, stațiile originale Sonos nu pot fi accesate din țara noastră.