Smailo HD, o noua solutie GPS marca AROBS

1
661

AROBS Transilvania Software a anuntat recent lansarea lui Smailo HD, o noua gama de sisteme de navigatie, cu un design impresionant si functii de top. Produsele din noua serie Smailo HD sunt disponibile in 3 variante: Smailo HD 5.0, Smailo HD 4.3 si Smailo HD 3.5, in functie de marimea diagonalei ecranului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

GPS-urile includ un ecran plat, iar receptia semnalului necesar se face in cateva secunde multumita unui receptor MediaTek performant. Utilizatorii produselor Smailo HD se vor putea declara multumiti de navigatia de buna calitate, prin intermediul hartilor detaliate si actualizate la zi, preinstatlate pe aceste terminale.

Veti avea acces la 2 variante ale hartilor: harta Full Europa (actualizata in septembrie 2009) si acoperind o retea de drumuri de peste 10 milioane de km si peste 2 milioane de puncte de interes si harta Romaniei (actualizata in noiembrie 2009) si acoperind peste 140.000 de km si 55.000 de puncte de interes.

Site-ul www.smailo.ro va ofera actualizari gratuite ale hartilor, baze de date cu pozitiile camerelor radar fixe si puncte de interes extra. Smailo HD 5.0, varianta Premium a noii serii va va permite sa va conectati la Internet prin tehnologia Bluetooth cu DUN. In plus, gadgetul vine cu un transmitator FM, care transfera comenzi vocale, MP3-uri si audio book-uri in sistemul stereo al automobilului.

Sistemul este disponibil, in toata tara, in retelele Altex, Domo, MediaGalaxy, Flanco, Cora, Auchan, pe www.gps-auto.ro – magazinul online AROBS, precum si in principalele magazine online din Romania.