Iata ca pana si produsele din industria medicala au capatat o oarecare eleganta, cum este si cazul lui Siemens vibe, discretul si cochetul aparat auditiv prezentat in clipul de mai jos. Nu ca eleganta si stilul ar fi ceva rau in acest domeniu…

Publicitate

Vibe se muleaza perfect in urechea utilizatorului si are un design care nu aduce deloc cu scopul sau real, amintind mai degraba de o casca Bluetooth, de un MP3 player ciudat sau un headset wireless ciudat. Aparatul auditiv este bazat pe tehnologia Exclusive Sound Smoothing, care anuleaza zgomotele deranjante, evidentiind vocile.

Procesarea sunetului se realizeaza digital prin intermediul a 8 canale, pentru o performanta si flexibilitate unica. Microfonul lui Vibe este pozitionat intr-un mod unic, multandu-se perfect pe forma urechii utilizatorului. Gadgetul este bazat pe o baterie 10A, pentru o greutate si marime minima.

[via Siemens]

 • Bogdan Dumitrescu

  Aparatele de acest gen sunt eliberate in baza unor analize facute de institutii de specialitate. Pentru mai multe detalii privind achizitia unui aparat auditiv, te poti adresa S.C. Pecef Tehnica SRL – AUDIOLUX, unic distribuitor in Romania al aparatelor auditive SIEMENS.

  Contact: Calea Crângaşi, numarul 5, bloc 3, parter, sector 6.
  Număr mobil: 0745 076 993, 0747 773 405
  Telefon: 021 637 25 98
  http://www.audiolux.ro

 • Heaven_world_my_deyu

  e super aparatul asta…mar interesa cam cat ar costa… multumesc