Sfaturi pentru parcarea tricicletei electrice în public

0
2163

Cu toate acestea, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când parchezi tricicleta electrica. Parcarea necorespunzătoare poate bloca potecile sau pistele pentru biciclete, iar de aceea este important să știi cum să le parchezi corect. Iar în acest sens ți-am pregătit mai multe sfaturi practice:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cum să îți parchezi tricicleta electrică corect

Pentru a nu deranja niciodată pe nimeni, ține cont de următoarele sfaturi pentru o parcare corectă:

Gândește-te înainte de a parca

Înainte de a parca și a lăsa tricicleta electrică în urmă, este important să îți evaluezi locul de parcare. În primul rând, nu face greșeala de a o lăsa într-un spațiu care poate bloca căile de acces. Ești pe o potecă, pe o alee sau la intrarea într-o clădire? 

În acest caz, ar fi bine să cauți un alt loc de parcare. Reține că poți primi o amendă sau anumite persoane se pot răzbuna pe tricicletă din cauza parcării care deranjează.

Caută un loc de parcare ideal

Locurile de parcare ideale includ suporturi de parcare pentru triciclete electrice, fiind amplasate în zone care nu blochează drumul. De asemenea, nu uita să nu parchezi în zonele de încărcare, rampe de bordură sau zone amenajate.

Parchează corespunzător

Când parchezi tricicleta electrică, nu uita să cobori suportul, dacă este dotată cu unul, pentru a-i asigura o mai bună stabilitate. Așază tricicleta de-a lungul, astfel încât să eviți obstrucția drumului și totodată pentru a ocupa cât mai puțin spațiu. 

De asemenea, asigură-te că o parchezi pe o suprafață plană și stabilă, pentru a nu te trezi cu surprize.

Blochează tricicleta electrică

Din păcate, dacă lași tricicleta electrică afară, aceasta va fi predispusă la furt. Deoarece nu este prea greu de transportat, oricine o poate fura, mai ales dacă este neprotejată. Mai mult decât atât, dacă zona ta are o rată mare de furturi de biciclete este, de asemenea, probabil să existe și hoți de triciclete electrice.

Pentru a preveni furtunul tricicletei tale electrice, folosește un sistem antifurt cât mai eficient cu putință. De la cablu la lacăte cu lanț, există diferite tipuri de încuietori pe care le poți alege. Totuși, caută să investești într-un model ce a primit feedback pozitiv de la cât mai multe persoane.

Parcare pe vreme rece

După cum știi deja, temperaturile scăzute afectează durata de viață a bateriei. Bateriile cu litiu folosesc reacții chimice pentru a funcționa, iar vremea rece poate încetini sau opri aceste reacții. La rândul său, scade performanța și durata de viață a bateriei, rezultând o autonomie redusă. 

Deci, ce faci când trebui să-ți lași tricicleta electrică afară pe vreme rece? O modalitate de a o menține caldă este să o acoperi cu o pătură sau cu o husă încălzită. Există huse ieftine disponibile care conțin material izolator pentru a preveni înghețarea tricicletei tale electrice. Iar dacă ai posibilitatea de a o parca într-un garaj, cu atât mai bine!

Fă-ți un obicei din a parca în locuri de parcare desemnate și departe de mulțime, căi și vehicule. Nu numai că vei păstra tricicleta în siguranță, ci și te vei feri de amenzi și răzbunări stupide.