ADATA a primit 6 premii Red Dot: memorii DDR5, mouşi, SSD-uri

0
2568

ADATA, compania taiwaneză cunoscută pentru memorii şi periferice a primit 6 premii Red Dot la gala recent organizată. ADATA Technology ne informează că 6 din produsele din portofoliul său au fost onorate cu reputatul Red Dot Design Award, acordat pentru excelenţă în design. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsele premiate sunt memoriile DDR5 XPR CASTER şi SLAYER, dar şi mouşii XPG ALPHA şi PRIMER, plus unităţile externe SSD ADATA Elite SE920 şi SE880. Red Dot Design Award este un premiu recunoscut internaţional, care onorează companiile inovatoare, laudă excelenţa în design şi îi recunoaşte pe cei care promovează tendinţele viitorului. Juriul este format din experţi în design provenind din diferite medii, iar ei evaluează fiecare aplicaţie în funcţie de meritele sale.

Să vedem produsele premiate:

XPG CASTER DDR5 RAM

Acesta este un tip de memorie DRAM de înaltă performanţă pentru gameri, care ajunge la 6400 MT/s şi oferă o rată de transfer de până la 7000 MT/s. Produsele sunt potrivite pentru gaming, randare 3D şi editare foto/video intensă.

XPG Slayer DDR5 DRAM

Acest modul de memorie emblematic este gândit pentru gamerii de top şi vine cu un design premium şi aspect atractiv, cu iluminare specifică.

Mouse de gaming XPG Primer

XPG Primer este un mouse de gaming apreciat atât de gamerii hardcore, cât şi de cei începători. Oferă extra confort, având o husă PBG texturată anti alunecare, rezistenţă la transpiraţie. Vine cu o greutate ideală, de 98 de grame pentru mişcări echilibrate şi precise.

Mouse de gaming XPG ALPHA

Acest mouse de gaming este rezultatul a mulţi ani de cercetare ergonomică şi design. Are contururi estetice şi facilitează o ergonomie excelentă, pentru un joc confortabil şi un aspect vizual atractiv.

SSD Extern ADATA Elite SE910 USB4

ADATA SE920 este un SSD extern USB4 de generaţie nouă, care poate atinge viteze de citire şi scriere de până la 4000 MB/s, oferind o rată de transfer de până la 4 ori mai rapidă decât unităţile USB 3.2. La exterior prezintă un design minimalist cu suprafaţă duală, cu finisaj contrastant şi elegant. Are un capac superior glisant, cu un mecanism cu un mecanism care, atunci este împins în sus expune un orificiu de aerisire şi activează un ventilator încorporat pentru o disipare eficientă a căldurii.

SSD extern ADATA Elite SE880

ELITE SE880 este un SSD extern care foloseşte interfaţa USB 3.2 GEN2 X2 de nouă generaţie, pentru o rată rapidă şi eficientă de transfer de date. Este gândit pentru profesioniştii din mediul de afaceri aflaţi mereu în mişcare şi vine cu design ultraportabil.