Serviciul de streaming video Paramount+ se lansează anul viitor în Europa

0
798
Paramount+

Pe piața serviciilor de streaming avem multe opțiuni la dispoziție, dar nu toate disponibile în Europa. Este și cazul Paramount+ care a debutat în primăvara acestui an în SUA, oferind acces la știri, filme, seriale și evenimente sportive. Astăzi descoperim că lansarea în Europa va avea loc anul viitor, în 2022.

Publicitate

Potrivit informațiilor ajunse în online, această lansare în Europa se va întâmpla în etape, prin intermediul parteneriatului încheiat între ViacomCBS și Sky. Debutul are loc în Marea Britanie, Austria, Germania, Italia, Irlanda și Elveția. Legat de acest parteneriat, aflăm că el implică oferirea serviciului de streaming pe platformele Sky.

Paramount+

În schimb, se va prelungi contractul pentru canalele de televiziune ViacomCBS disponibile contra-cost, printre care și Comedy Central. Aflăm că vor exista două abordări aici. Prima implică încheierea unui abonament direct Paramount+ sau alegerea unui bundle. Există și varianta de a primi acces la serviciul Paramount+ fără extra costuri pentru abonații Sky Cinema. Ceilalți clienți Sky vor fi nevoiți să îl adauge în conturi.

Pentru moment nu există detalii despre prețurile și oferta de conținut destinată pieței europene. Acest serviciu de streaming este disponibil în SUA, Australia, Ungaria, Rusia și Orientul Mijlociu. În SUA abonamentul standard costă 4.99 dolari și include acces limitat la filme, seriale, știri și evenimente sportive, asta cu reclame la pachet.

Varianta de top costă 9.99 dolari și se deblochează astfel potențialul maxim al serviciului, cu evenimente sportive live și CBS Live TV. Probabil aceste sume vor fi convertite în Euro la debutul pe continent.