Paramount+ este un nou serviciu de streaming, care debutează pe 4 martie; Iată ce oferă

0
3566

Încă un serviciu de streaming va sosi de luna viitoare pe piaţa deja aglomerată a streaming-ului video. E vorba despre Paramount+, o creaţie a celor de la ViacomCBS şi un rebranding al lui CBS All Access. Debutează pentru început în SUA pe 4 martie şi vrea să fie cel mai accesibil serviciu de acest tip, cu preţ de pornire de 4.99 dolari pe lună.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ultimele mari lansări de servicii de streaming au fost Disney+, Apple TV+ şi Peacock, dar şi HBO Max. Cât despre Paramount+, aflaţi că abonamentul de 4.99 dolari include şi reclame şi acces limitat la portofoliul de filme, seriale, ştiri şi evenimente sportive. Acel abonament va sosi de abia în iunie 2021. Pentru 9.99 dolari pe lună poţi debloca de fapt potenţialul maxim al serviciului, inclusiv CBS Live TV şi evenimente sportive CBS Sports live.

Paramount+ pune la bătaie 30.000 de episoade de seriale, dar şi peste 2500 de filme de lung metraj. Sunt şi unele noi în producţie deja. Printre cele mai celebre titluri de pe lista se numără „Criminal Minds”, „Star Trek: Prodigy”, „Hawaii Five-O”, „13 Reasons Why”, „Frasier”. Acesta din urmă va primi un sezon nou exclusiv prin această platformă. Un serial nou este „The Offer”, care are 10 episoade şi este un soi de Making Of pentru „The Godfather”.

Cât despre filme, Paramount+ oferă nume mari precum „Forest Gump”, „Indiana Jones”, „War of the Worlds”, „Titanic”, dar şi „Wolf of Wall Street” şi „World War Z”. Filmele noi de la studioul Paramount vor ajunge în acest serviciu la 30-45 de zile după ce se văd la cinema. Inclusiv noul „Top Gun” va avea parte de acest tratament. Pe partea de reality şi sport avem „The Amazing Race”, „Survivor”, „Big Brother”, dar şi meciuri NFL, meciuri de Champions League, Europa League şi Europa Conference LEague.

Foarte importantă e includerea conţinuturilor de la BET, Comedy Central, Nickelodeon, CBS şi MTV. Ni s-a promis şi streaming în 4K, HDR şi cu Dolby Vision. Valul 2 include un debut în America Latină, Australia şi ţările nordice în a doua parte a anului. La noi… poate din 2022.