Seria Galaxy S21 este pregătită de lansare – conform zvonurilor, telefoanele sunt în faza de producție

0
1024
Seria Galaxy S21 este pregătită de lansare - conform zvonurilor, telefoanele sunt în faza de producție

Încă de la lansarea seriei Note 20 și Galaxy Z Fold 2, au tot apărut leak-uri despre celelalte telefoane flagship ale companiei: Galaxy S21. Pare-că următorul lineup Galaxy S21 va fi lansat în luna ianuarie a anului 2021. Astăzi, un nou zvon confirmă introducerea timpurie a noii serii de telefoane de top a sud-coreenilor.

Publicitate

Roland Quandt, care a publicat câteva informații exacte în trecut cu privire la dispozitivele Galaxy, a menționat recent pe rețeaua de socializare Twitter că Galaxy S21 Ultra intră pe liniile de producție chiar acum. Însă, acesta a menționat că ar putea fi vorba despre producția în masă sau doar a unor unități de test. Alte zvonuri sugerează începerea producției și pentru Galaxy S21.

Primele randări realiste ale lui Galaxy S21 Ultra le-am putut vedea acum câteva zile prin intermediul site-ului nostru soră – mobilissimo.ro, integrând un modul de camere uriaș, cu o protuberanță destul de evidentă. Se pare că Samsung va renunța în mare parte la ecranele curbate pe noua serie. Galaxy S21 Ultra prezintă un ecran tip infinity-display, camera integrată în ecran și o baterie de 5,000 mAh. Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra vor fi lansate cu One UI 3.0 la bord, bazat pe Android 11.

Ar putea fi echipate cu noul procesor Snapdragon 875 în China și SUA, însă pentru noi ar urma să ajungă cu încă nelansatul Exynos 2100, pe arhitectură de 5nm. Putem să ne așteptăm și la alte caracteristici precum 5G, Wi-fi 6, cititor de amprente integrat sub ecran, difuzoare stereo, certificare IP68, Samsung Pay și chiar încărcare rapidă pe fir la 65W, dar și Wireless. Totuși, conform ultimelor zvonuri, noua serie s-ar putea să nu includă încărcător și căști în pachet, exact după modelul competitorului direct, Apple.