Sennheiser lansează seria de căști 300 Pro destinate profesioniștilor; Se promite un confort sporit la utilizare prelungită

0
708
Sennheiser

Din partea Sennheiser sosește la mijlocul săptămânii o nouă serie de căști destinate profesioniștilor, gamă numită 300 Pro. Aceasta este compusă dintr-un număr de 5 modele pe care le descoperiți listate mai jos și care se remarcă prin faptul că au fost create cu gândul la creatorii de conținut profesioniști ce lucrează pe platoul de filmare sau în afară.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste căști dispun de un design robust și au parte de un nivel suficient de flexibilitate astfel încât să poată fi utilizate oriunde și oricând. De asemenea, căștile se evidențiază prin funcția numită “comfort area” ce contribuie la oferirea unui confort sporit pentru utilizatori în cazul sesiunilor lungi de utilizare.

Sennheiser

Seria de față beneficiază și de funcții precum cabluri detașabile, microfon cardioid și de plăcuțe de indentificare ce pot fi personalizate cu numele companiilor sau denumirea dorită din fabrică. Un alt feature interesant este ActiveGard prin care auzul unui utilizator va fi protejat la sosirea bruscă a unui sunet puternic, asta fără a întrerupe semnalul audio.

  • HD 300 PRO
  • HD 300 Protect – similare lui HD 300 Pro, dar cu funcție ActiveGard
  • HMD 300 Pro – ActiveGard, compensare zgomot fundal, microfon cardioid
  • HMD 300-XQ-2 – similare lui HMD 300 Pro, dar cu cablu detașabil și conectori XLR-3, respectiv 6.35 mm
  • HMD 301 Pro – headset

Vedeți mai sus lista completă a celor 5 perechi de căști proaspăt introduse și aflați că acestea sunt programate pentru un debut comercial în august 2018. Prețurile sunt așteptate să fie cuprinse între 99.99 dolari și 149.99 dolari sau mai mult dacă se doresc extra funcții la pachet.