Sennheiser lanseaza castile wireless hi-fi MX W1

0
732

Gurul tehnologiei audio Sennheiser a colaborat cu firma Kleer pentru a lansa produsul MX Wireless 1 (MX W1), prima pereche de casti wireless care ofera o calitate hi-fi a sunetului, cel putin asa afirma producatorul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Datele tehnice vorbesc mai bine decat laudele companiei: castile transmit un semnal de pana la 2.37MBps, ceea ce inseamna ca teoretic produsul suporta playback fara compresie chiar si in cazul celor mai mari melodii lossless. Considerate de 10 ori mai eficiente decat o pereche de casti Bluetooth, cele branduite Sennheiser nu genereaza delay-uri in transmisiunea audio.

Daca va faceti griji in legatura cu dimensiunile lui MX W1, trebuie sa aflati ca setul de casti cantareste doar 10 grame si rezista la 10-12 ore de playback dupa o singura incarcare. Transmitatorul are marimea unei cutii de chibrituri si nu va va sta deloc in cale, avand si avantajul ca poate trimite semnalul la 2 perechi de casti MX W1.

Fiindca totul a parut roz pana acum, pretul trebuie sa fie problema acestui produs, si chiar este, de vreme ce MX W1 este disponibil pentru suma de 375 de euro.

Sursa