Seagate anunţă un nou drive SSD pentru larg consum: BarraCuda

1
1007

Seagate este un nume cunoscut în zona produselor de stocare şi acum se orientează spre drive-uri SSD destinate largului consum. Până acum ei se axau pe HDD-uri şi stocare flash pentru piaţa enterprise, mai mult decât cea consumer. Acum au trecut şi la aceasta din urmă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile SSD-uri fac parte din gama BarraCuda şi sunt poziţionate ca modele SATA standard şi nu cele mai rapide din generaţia NVMe. Asta înseamnă că nu vom atinge viteze uriaşe, dar produsele vor fi totuşi bunicele pentru un desktop din 2018. Capacităţile de stocare ajung de la 250 GB la 2 TB. Nici preţurile nu sunt rele, modelul cel mai accesibil costând 74 de dolari, iar cel de 1 TB 229.99 dolari.

Seagate are şi o ofertă cu timp limitat pentru BarraCuda SSD prin Amazon şi puteţi comanda un astfel de produs chiar acum. Vestea bună e că produsele de gen se livrează şi în România. Din toamnă ar trebui să le vedem şi la alţi retaileri, inclusiv cei de la noi. Vitezele sunt de aproximativ 540 MB/s pentru citite secvenţiala şi 520 MB/s pentru scriere pentru modelul de 1 TB spre exemplu, iar acela costă 229.99 dolari.

Cel de 2 TB costă 469.99 dolari. Sunt compatibile cu laptopuri, desktopuri, PC-uri All în One şi alte unităţi de gen.