JBL anunţă noi boxe portabile, cu preţ de pornire de doar 33 de euro: JBL GO 2, JBL Clip 3

0
2619

JBL a anunţat în această săptămână noi boxe portabile, ideale pentru drumurile la mare sau la munte ale celor care vor să rămână totuşi conectaţi la pulsul muzicii. Noile modele sunt JBL GO 2 şi JBL Clip 3 şi preţurile pornesc de la 33 de euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

JBL are o gamă largă de astfel de produse în portofoliu şi activează în domeniu de ceva vreme. Acum l-a lansat pe JBL GO 2, o boxă portabilă de mărimea unei palme de om şi care costă doar 33 de euro. Vine cu un corp rezistent la apă şi praf, în regim IPX7. Are şi funcţie speakerphone cu anulare a zgomotului de fond şi permite realizarea şi primirea de apeluri telefonice.

Bateria sa oferă 5 ore de autonomie la playback muzical cu o singură încărcare. Vine pe nu mai puţin de 12 variante de culoare, de la galben, albastru şi portocaliu la “şampanie” şi “scorţişoară”.

Celălalt model nou este JBL Clip 3, care costă 56 de euro şi care are culori foarte vii la rândul său. 10 nuanţe sunt disponibile şi are dotări similare cu modelul de mai sus. Diferenţa e că adăugă o carabină pentru ataşarea mai uşoară la ghiozdane, genţi sau curele, eventual la hamac în vreme ce vă legănaţi într-o vale liniştită. Creşte şi autonomia la 10 ore.

Apoi a sosit şi noul JBL Xtreme 2, care costă ceva mai mult, 315 euro şi vine la rândul său cu carabină, desfăcător de sticle şi corp rezistent la apă (IPX7). Acesta ajunge la 15 ore de playback audio, are port de încărcare USB, speakerphone şi suport JBL Connect+, care va permite să conectaţi mai multe difuzoare în lanţ. Soseşte pe negru, verde sau albastru.