Samsung The Wall Luxury este un televizor de 7.4 metri ce vine la un preț șocant

0
1495

În vreme ce japonezii de la Sony au televizoare cu diagonale de 19.2 metri pe care le instalează în centre de cercetare, Samsung se mulțumește cu modele mai “compacte”. Un exemplu este Samsung The Wall Luxury, televizor de 7.4 metri ce vine la un preț pe măsura diagonalei sale.

Publicitate

Aflați că acest televizor sosește echipat cu un panou de 292 inch ce oferă rezoluție 8K și care se bazează pe tehnologie microLED. Are o luminozitate de 2000 nits, suport HDR și o rată de refresh de 120Hz.

Samsung The Wall Luxury

Regăsim aici și tehnologia AI Upscalling pentru convertirea conținutului și aflăm că Samsung The Wall Luxury este un TV modular grație tehnologiei microLED. Ce înseamnă asta este că mai multe panouri de acest tip pot fi configurate ca un soi de lego pentru a mări diagonala în funcție de preferințe.

Samsung nu a dezvăluit costul acestui televizor, dar se vehiculează o sumă de câteva sute de mii de euro. Apropo, sud-coreenii văd televizorul într-o locuință rezidențială de lux și descoperim că atunci când nu este folosit, ecranul se va transforma într-un “tablou” afișând opere de artă.