Samsung T5 este cel mai nou SSD portabil; promite cele mai mari viteze din industrie și aduce până la 2 TB de stocare

0
807
Samsung T5

Astăzi cei de la Samsung au anunțat lansarea celui mai nou SSD portabil din portofoliu, dispozitiv ce ridică standardele de performanță pentru dispozitivele de memorie externă. Se numește Samsung T5 și din start ni se dezvăluie că acesta este construit cu noua tehnologie Samsung V-NAND pe 64 straturi.

Publicitate

Se obțin astfel cele mai mari viteze de transfer din industrie și la bord se află un sistem de criptare a datelor, asta într-un design compact și durabil. Vitezele de transfer ajung până la 540 MB/s (de până la 4.9 ori mai rapid decât hard-disk-urile externe) și vorbim aici despre un SSD portabil special conceput pentru profesioniști în afaceri și IT, creatori de conținut și utilizatori nespecializați.

Samsung T5

Ca dimensiuni, acest dispozitiv este mai mic decât o carte de vizită, la doar 74 x 57.3 x 10.5 mm, având și o greutate de numai 51 grame. Carcasa este din aluminiu și clienții pot alege fie modelele cu 250 și 500 GB (în varianta Alluring Blue), fie modelele de 1 TB și 2 TB ce sunt disponibile în nuanța Deep Black.

Samsung T5

Un lucru ce mai trebuie menționat este că SSD-ul portabil Samsung T5 integrează doar părți fixe și o structură interioară rezistentă la șocuri care nu cedează chiar și în cazul unui impact de la o căzătură de la 2 metri. Software-ul acestui SSD este compatibil cu PC și MAC, fiind bazat pe criptarea hardware AES de 256 biți.

Samsung T5

Pentru o mai mare compatibilitate între dispozitive, Samsung T5 include la pachet două cabluri de conectare – USB Type-C la USB Type-C și USB Type-C la USB Type-A. Garanția este de 3 ani și în curând ar trebui să vedem produsul și în magazinele de la noi!