Acasă Monitoare Samsung Smart Monitor este disponibil acum în variante de 24 inch (FHD)...

Samsung Smart Monitor este disponibil acum în variante de 24 inch (FHD) și 43 inch (4K), monitor pentru productivitate și entertainment

0
890
Samsung Smart Monitor

Pe parcursul anului trecut cei de la Samsung au lansat pe piață și seria de monitoare Samsung Smart Monitor cu două modele de 27, respectiv 32 inch. Acum descoperim că firma sud-coreeană extinde lineup-ul cu alte două variante. Avem în primul rând modelul M5 de 24 inch cu rezoluție FHD și pe M7 de 43 inch care urcă rezoluția la 4K. Detalii extra despre monitoare avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste variante sunt menite să umple golul din serie ca diagonale și vorbim despre monitoare create pentru productivitate și entertainment. În acest sens dispun de funcționalitate Smart TV, având preinstalat sistemul de operare Tizen OS. Astfel pot fi utilizate și pe post de televizor. Acum cu varianta de 43 inch disponibilă și experiența de streaming este dusă la următorul nivel.

Samsung Smart Monitor

Samsung Smart Monitor aduce difuzoare integrate. Avem și suport DeX pentru a-ți putea conecta telefonul și avea un soi de desktop ad-hoc. Pe modelul M7 suntem informați că este inclusă și o telecomandă solară care te face să uiți de baterii. Ambele variante dispun de suport Alexa, Google Assistant și Bixby pentru a putea utiliza comenzi vocale.

Samsung Smart Monitor

Potrivit companiei, avem parte și de capabilități HDR10 pentru modelul 4K de 43 inch, asta deși mențiunea nu apare în lisat de dotări. După cum se poate vedea, această variantă dispune de muchii înguste pentru o experiență edge-to-edge și avem și un port USB Type-C la bord. Samsung Smart Monitor M5 de 24 inch este văzut ca un monitor cu raport calitate-preț excelent.
Pentru moment nu avem detalii despre sumele la care sosesc aceste monitoare, dar avem ca ghid prețurile asociate modelelor deja existente. Astfel M5 27 inch costă 230 dolari, iar M7 32 inch costă 400 dolari.