DJI a lansat o nouă dronă în scopuri educaționale – RoboMaster Tello Talent (TT)

0
868
DJI
DJI a lansat o nouă dronă în scopuri educaționale - RoboMaster Tello Talent (TT)

DJI este producătorul principal care ne vine în minte când vine vorba despre drone. Pe lângă dronele profesionale totuși, aceștia au în portofoliu și dispozitive dezvoltate sub umbrela diviziei sale educaționale. În trecut debuta RoboMaster Tello EDU, concepută în scopuri educaționale. Recent, compania a dezvăluit drona succesoare pentru aceasta, RoboMaster Tello Talent (TT). Avem detalii despre noua dronă mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua dronă aduce îmbunătățiri atât pe partea hardware, cât și pe cea software față de versiunea precedentă. Vorbim aici despre grafică, stabilitate, interfață, dar și despre un curriculum exclusiv, centrat spre dezvoltarea pe mai multe nivele. Există un nou cipset la interior, dar și software open-source, astfel că drona se poate dovedi un dispozitiv excelent pentru a învăța mecanicile unui astfel de dispozitiv.

DJI

Aflăm că scopul DJI de această dată este extinderea globală. Compania dorește să colaboreze cu școli din toată lumea, acestea având ocazia să acceseze resursele educaționale. Prin intermediul dronei RoboMaster Tello Talent (TT), elevii pot dezvolta discipline precum matematica, fizica și infromatica.

De fapt, Jianrong Gao, șeful Diviziei Educaționale a DJI, spune că noua dronă poate ajuta elevii să înțelegează bazele roboticii și a programării printr-o experiență hands-on, crucială când vine vorba de aplicarea cunoștințelor în lumea reală. Drona nu se poate cumpăra încă, aceasta fiind dedicată momentan doar școlilor, liceelor și universităților partenere.

DJI

Ca un reminder, DJI și-a arătat interesul cu privire la educație încă din 2013. În acel an compania a organizat chiar o tabără de vară dedicată roboticii. Astfel, compania chineză încearcă să creeze o fundație solidă a ecosistemului său, în special conceput în jurul dronelor. Mai nou, compania dezvoltă și dispozitive dedicate agriculturii.