Samsung Smart Keyboard Trio 500 a fost listată înainte de lansare; Este o tastatură wireless care se poate conecta la trei dispozitive simultan

0
1229
Samsung Smart Keyboard Trio 500
Samsung Smart Keyboard Trio 500 a fost listată înainte de lansare; Este o tastatură wireless care se poate conecta la trei dispozitive simultan

Pe 28 aprilie va avea loc următorul eveniment Unpacked organizat de Samsung. În cadrul acestuia ar trebui să vedem noi notebook-uri cu ecrane OLED și suport S-Pen. Se pare totuși că vom avea parte și de alte gadget-uri interesante. Unul dintre acestea ar fi tastatura Smart Keyboard Trio 500 care a scăpat pe web înainte de debut.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Samsung Smart Keyboard Trio 500 va fi disponibilă pe alb sau negru. Principala caracteristică a acestei tastaturi ar fi că se poate conecta prin Bluetooth la trei dispozitive simultan. Astfel, poate fi folosită pentru a tasta atât pe PC, cât și pe smartphone sau tabletă. Observăm în imagini câteva taste care adoptă portocaliu și gri drept culoare de accent, varianta albă sosind cu taste cu o tentă albastră.

Tastele care adoptă o nuanță diferită față de tastatură sunt utilizate pentru a comuta între dispozitive. De asemenea, Samsung Smart Keyboard Trio 500 prezintă și un buton dedicat DeX. Deși tastatura este concepută pentru a funcționa pe mai multe dispozitive aceasta are taste și comenzi exclusive pentru dispozitivele Samsung care rulează DeX. Tastatura prezintă un total de 78 de taste, folosește două baterii AAA pentru alimentare și se conectează prin Bluetooth 5.0.

Samsung Smart Keyboard Trio 500

Aceasta cântăreșțe 412.3 grame și măsoară 280.4 x 127.4 x 15.4 mm. Tastatura nu prezintă piciorușe pentru a-i controla înălțimea, însă designul său ar trebui să ofere un confort crescut în timpul scrierii. De asemenea, prezintă pad-uri anti-alunecare la bază. Deși nu putem fi 100% siguri când va debuta Smart Keyboard Trio 500, zvonacul Max Jambor susține că aceasta va debuta pe 28 aprilie. Astfel, ar urma să fie un extra-accesoriu pentru noile modele de laptopuri Galaxy Book. Rămâne totuși de văzut dacă compania sud-coreeană va anunța noua tastatură atunci.