Samsung prezintă primul monitor curbat QLED cu Thunderbolt 3

0
958

Cuvântul de ordine al celor de la Samsung la IFA 2018 pare să fie Thunderbolt 3, acest standard fiind adoptat atât pentru noua stocare externă a companiei, cât şi pentru cel mai nou monitor al sud coreenilor. E vorba despre un monitor CJ79, care vine cu panou curbat QLED şi suport Thunderbolt 3.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este un produs gândit pentru persoanele creative şi pentru mediul de afaceri, oferind o experienţă de lucru confortabilă, dar şi conectivitate high end. Samsung CJ79 vine cu un design curbat arătos şi elegant, oferind o imagine curată şi clară. Foloseşte un display curbat ultra wide, cu rezoluţie de 3440 x 1440 pixeli, cu aspect ratio de 21:9 şi oferă utilizatorilor spaţiu de lucru generos.

La bord se află un panou curbat VA, cu raport de contrast de 3000:1. Amplifică detaliile afişate pe ecran şi oferă un negru profund şi alb strălucitor. Ce înseamnă Thunderbolt 3? Înseamnă că primim suport pentru conexiune cu Mac-uri şi PC-uri, iar două porturi Thunderbolt 3 de la bord vor transmite atât alimentare AC, date, dar şi semnal video. Avem o viteză de până la 40 Gbps prin acest tip de port, de 8 ori mai mare decât la USB 3.0.

În plus, poate şi încarcă terminale cu până la 85 W pe un singur cablu. Samsung propune şi un mod Picture in Picture pentru multitasking, iar la bord regăsim şi tehnologia Quantum Dot, consacrată deja de la televizoarele companiei. În plus, acest model vine cu suport AMD FreeSync, care sincronizează rata de refresh a plăcilor video pentru CJ79. Alte dotări includ port HDMI, DisplayPort, USB 3.0 şi porturi USB 2.0.