Samsung prezintă noul display The Wall cu tehnologie microLED TV; Poate ajunge până la rezoluție 16K și diagonală de 25 metri

0
1329
The Wall

În portofoliul celor de la Samsung avem și seria de display-uri comerciale The Wall, modele modulare ideale pentru spații precum mall-uri. Aceste modele folosite pe post de panouri publicitare ajung la o nouă generație astăzi. Primim multe upgrade-uri la pachet și o rezoluție impresionantă, iar detalii extra avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un prim detaliu dezvăluit este acela că versiune 2021 a seriei The Wall vine cu tehnologie microLED. Este mai subțire și totodată capabil să afișeze culori mult mai precise. De asemenea, compania sud-coreeană a reușit să implementeze aici o rată de refresh superioară, mai precis 120Hz. Avem și promisiunea unei instalări mai facile și aflăm că televizorul este deja disponibil comercial.

The Wall

Acesta este primul display comercial din segmentul său cu rezoluție 8K, iar mai mult de atât, acesta poate fi configura orizontal pentru a suporta o rezoluție de până la 16K (16360 x 1080 pixeli). Panoul poate ajunge până la 1000 inch ~ 25.4 metri în diagonală și avem și suport upscalling 8K.

The Wall

De asemenea, Samsung aduce pe noua serie The Wall un procesor Micro AI îmbunătățit care analizează și optimizează fiecare cadru din video pentru un upscalling mai bun. Cipsetul AI va ajuta și cu reducerea zgomotului din materialele video. Primim și tehnologiile Ultra Chroma și Black Seal pentru culori precise și nuanțe de negru mai uniforme.

The Wall

Samsung oferă și procesare 20-bit, HDR10+, mod Eye Comfort și suport picture by picture (2×2). Revenind la instalare, această versiune The Wall 2021 este mai ușor de pus în funcțiune grație unui design endless. Contribuie și implementarea de conexiuni prin dock wireless și desigur formatul modular. Panourile microLED pot fi instalate în diferite spații și forme, inclusiv pe tavan sau având o formă concavă.