Samsung postează noi teasere legate de camera lui Galaxy Note 8 şi stylus (Video)

0
634

Acum că mai sunt câteva zile până la debutul lui Samsung Galaxy Note 8, compania sud coreeană poate posta propriile teasere şi detalii despre device, fără a mai fi nevoie de scăpări. Azi vedem două clipuri provenite de la contul oficial de YouTube Samsung Korea, în care se face aluzie la capacitatea foto a noului terminal.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Multiple zvonuri şi scăpări au indicat faptul că Note 8 va avea o cameră duala, dar multe detalii încă lipsesc despre senzorii săi. În primul clip ni se prezintă efectul Bokeh, care scoate în relief un subiect în prim plan şi blureaza planul secund. Vedem şi o captură landscape cu o grămada de detalii şi în condiţii de lumină minimă, deci se va pune accentul şi pe performanţa low light

Al doilea teaser pare să aibă de-a face cu stylusul şi îl vedem pe un artist urban desenând cu marketul pe un perete uriaş. Desenele sale prind viaţă ca un soi de mega stickere, gata de partajat pe web. Nu e exclus să vedem deci o modalitate mai fistichie de a scrie şi desena pe noul phablet. Aflăm mai multe pe 23 august, când Samsung va dezvălui la New York mult aşteptatul său phablet.

Ar trebui să îl vedem şi pe plan local pe 24 august şi să îi aflăm în sfârşit şi preţul terminalului cu ecran de 6.3 inch.

https://www.youtube.com/watch?v=0i6G6awOT3g

https://www.youtube.com/watch?v=9qwtJ6_aupk