Samsung Notebook Flash este un nou laptop cu design retro şi WiFi foarte rapid

0
3021

Samsung Notebook Flash este un nou laptop anunţat de Samsung în această săptămână şi remarcându-se prin designul retro şi WiFi-ul foarte rapid. Avem de-a face cu un device compact aici, cu ecran de 13.3 inch Full HD, iar mai multe detalii avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul pune la bătaie un panou cu unghiuri largi de vizualizare şi vine pe 3 nuanţe: alb, coral (roz) şi gri închis. La bord se află cel mai nou modem WiFi Intel Gigabit. Acest wireless LAN card asigură viteze de până la 1.7 Gbps, ceea ce sună impresionant. Din ce am înţeles laptopul este optimizat pentru reţeaua operatorului coreean KT, pentru început. E interesantă abordarea retro a tastaturii, cu butoane rotunde, care duc cu gândul la o maşină de scris.

Ne este oferită o experienţă de scris comodă, cel puţin aşa promite Samsung. Fiecare capac de tastă este creat pentru a da impresia că este finisat şi realizat manual. Zona pe care se odihnesc mâinile utilizatorului este acoperită cu un material textil. Ideea este de a oferi extra confort, în comparaţie cu a pune mâna direct pe metal sau plastic. Laptopul rulează Windows 10 şi e securizat cu cititor de amprente şi Windows Hello.

https://www.youtube.com/watch?v=3R75cyp9dMs

Din păcate Samsung nu a oferit prea multe detalii despre specificaţiile tehnice, deci nu ştim ce procesor, RAM sau stocare avem aici. Ce ştim sigur e că primim port USB Type-C şi că preţul este de 715 dolari. Aş zice că pornim de la un Core m3 sau Core i3 la această sumă, 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare, SSD probabil. Nu e clar dacă Notebook Flash vine şi internaţional sau nu.