HTC Exodus 1 devine oficial: smartphone taiwanez bazat pe BlockChain

0
1037

Parcă s-a vorbit mai puţin despre trendul crypto în ultima vreme sau despre BlockChain, dar evoluţia acelor tehnologii e departe de a se fi oprit. Aflăm că HTC a lansat astăzi telefonul Exodus 1, bazat pe BlockChain şi având preţ în Bitcoin.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HTC Exodus 1 a primit teasere încă din primăvară şi este un smartphone care are şi o funcţie de portofel electronic, cunoscută drept Zion. Aceasta permite stocarea de monede crypto ca Ethereum sau Bitcoin. La bord găsim un ecran de 6 inch cu rezoluţie Quad HD+ şi aspect 18:9, baterie de 3500 mAh cu încărcare rapidă şi o cameră duală în spate, cu senzori de 12 MP + 16 MP.

Primim o cameră duală şi în faţă, cu senzori de 8 MP, în vreme ce acustica HTC BoomSound se ocupă de aspectul muzical. Mai avem şi tehnologie Edge Sense 2, pentru activarea de funcţii prin strângerea muchiilor acestui device, plus 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Terminalul este certificat IP68 şi rulează Android 8.0 Oreo, într-o variantă destul de apropiată de cea stock.

Acesta este un handset dual SIM, care stochează tokenurile sau cheile crypto, dar şi date private într-o secţiune sigură a handsetului. HTC Exodus 1 este disponibil acum la precomandă şi poate fi achiziţionat la suma de 0.15 Bitcoin, adică 830 de euro. Se livrează din decembrie şi vă permite să alegeţi câţiva oameni de încredere cu ajutorul cărora să puteţi recrea un Social Key Recovery, dacă pierdeţi telefonul.