Samsung Notebook 9 Pen este un ultrabook 2 în 1 cu procesor Intel Core i7 Gen 8 și 16 GB RAM

1
1223
Samsung Notebook 9

Înaintea show-ului CES 2018 ce are loc peste o lună în Las Vegas și cei de la Samsung au ținut să anunțe de pe acum câteva noutăți, fix precum a procedat și LG. Este vorba despre 3 noi laptop-uri noi din seria Notebook 9, primul de aici fiind numit Samsung Notebook 9 Pen.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Denumirea sa ne indică din start faptul că se livrează cu un stylus S-Pen la pachet și aflăm că adoptă o diagonală de 13.3 inch și rezoluție Full HD. Vine cu până la 16 GB RAM la interior, cu procesoare Intel Core i7 din generația a 8-a și cu până la 512 GB de stocare SSD.

Samsung Notebook 9 Pen

Fiind un hibrid, Notebook 9 Pen poate servi pe post de notebook și tabletă grație unei balamale ce se rotește la 360 grade în funcție de modul în care este folosit produsul. Are și port HDMI, port USB Type-C, unul standard, slot microSD și o cameră web cu tehnologie Windows Hello.

Samsung Notebook 9

Pe lângă acesta debutează și variantele standard de 13.3, respectiv 15 inch ce se vor livra cu procesoare i7 din generația a 8-a, cu până la 16 GB RAM și cu maxim 1 TB de stocare SSD. Ambele oferă rezoluțiie FHD, port HDMI, slot microSD, port USB Type-C și câte două porturi USB 3.0.

Varianta de 15 inch aduce suport Thunderbolt 3 pentru portul USB-C și opțional puteți alege soluția grafică MX150. Prețurile vor fi anunțate în ianuarie când produsele debutează în SUA.