LG Gram

Unul dintre cele mai ușoare ultrabook-uri de pe piață este LG Gram, un produs pe care nu am avut șansa să îl vedem adus oficial pe piața de la noi. Poate că cea de-a doua generație va sosi și în România, dar până atunci aflăm cu ce se laudă succesorul pregătit de către sud-coreeni.

Publicitate

Ei bine, noile modele se vor remarca prin greutatea scăzută și vom avea 3 variante din care putem alege: cea de 13 inch cu greutate de 965 grame, cea de 14 inch care cântărește 995 grame, respectiv cea de 15.6 inch care va cântări 1,095 kg asta în condiția în care vorbim despre laptop-uri în toată regula.

LG Gram

La interior vom întâlni procesoare Intel Core i5 și i7 din generația a 8-a, chipset-uri din gama de eficiență energetică “U”. Se va oferi și stocare SSD, un slot adițional pentru un alt SSD și în mod inedit certificare MIL-STD 810G pentru rezistența la șocuri, temperaturi extreme și presiune.

De asemenea, noile terminale aduc tastatură iluminată, un touchpad cu precizie superioară, sunet DTS, panouri tactile, scanner amprente și porturi Thunderbolt 3. Produsele vor debuta de luna viitoare în SUA și așteptăm show-ul CES 2018 pentru câteva prezentări mai ample.