Samsung lansează noi soundbar-uri premium cu tehnologie Harman Kardon; HW-N950 este noul model pilot

0
944

Samsung a anunţat o nouă generaţie de soundbar-uri premium, cu tehnologie Harman Kardon, iar aceste produse vor completa experienţa acustică a televizoarelor. Samsung HW-N950 oferă cele mai multe canale disponibile pe un soundbar, un record din câte am înţeles.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Samsung a cumpărat Harman International Industries anul trecut şi era o mutare clară de a intra în zona produselor acustice de top. Tehnologiile Harman aveau să fie integrate şi pe diferite telefoane şi tablete ale companiei, cu acustica AKG. Acum au început co-lansarile acelor branduri, prin intermediul acestor soundbar-uri Samsung HW-N950 şi Samsung HW-N850, care vor ajunge în magazine în această lună.

Ambele au acustica Dolby Atmos şi suport DTS-X, oferind un sunet tridimensional, prin integrarea de difuzoare îndreptate în sus şi lateral. Samsung HW-N950 este mai bine dotat în cadrul acestui duo, având 4 difuzoare principale şi două difuzoare wireless pentru extra surround. Avem parte de surround 7.1.4 aici, cel mai mare număr de canale pe un soundbar vreodată. HW-N850 are o unitate principală, wooder şi 5.1.2 canale.

Preţurile ar fi de 1500 de euro pentru modelul mai bine dotat şi 1000 de euro pentru cel mai modest. Între timp LG a realizat un parteneriat cu Meridian pentru a oferi un boost la soundbar-urile cu Dolby Atmos, deci bătălia e dură.