Si seria L de camere foto Samsung a beneficiat astazi de o lansare si anume cea a modelului L201, dotat cu un senzor de 10.2 megapixeli. Camera este un model ultra-compact stilat, care soseste cu zoom optic de 3x si un display Intelligent LCD de 2.7 inchi.

Publicitate

Aparatul foto dispune de sistem de detectare faciala, balans automat al contrastului si un corp metalic chic. Stabilizatorul sau digital de imagine, sistemul de inlaturare a efectului de ochi rosii si sensibilitatea ISO 1600 completeaza lista de specificatii a lui Samsung L201. Camera va inregistra video VGA la 30 fps, permitand utilizatorului sa puna pauza si sa dea zoom in timpul capturii video.

In cele din urma trebuie sa mentionam prezenta unui acumulator intern reincarbil si a numeroase moduri de fotografiere, fie ea continua sau normala. Samsung L210 va sosi in luna august la un pret de 162 de euro si cu o garantie pe 2 ani.

Sursa

  • CRISTINA

    as dori sa fac si io comanda la aparatu asta cum as putea face? vreau si io informatile pe id; ingeru_tau_pazitor17 va rog cat mai repede

  • Ana

    Am aparat de asta. Mai bine iti iei un Sony Cybershot

  • Marius

    cel mai jeos aparat nu merita nici 50 euro. faci cateva sute de fotografi si apoi incepe sa le scoata cu dungi albe