Samsung își prezintă întreaga gamă de televizoare QLED din 2019; Acestea debutează comercial luna viitoare

1
1411
Samsung

În cadrul unui eveniment de presă ce a avut loc astăzi în Portugalia, Samsung Electronics a prezentat întreaga sa gamă de televizoare QLED din 2019. Acest anunț vine înaintea lansării comerciale a noilor produse la retailerii de pe piața americană și cea europeană, debut ce se va întâmpla luna viitoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste produse din gama QLED 2019 care au fost dezvăluite în cadrul evenimentului sunt o serie de televizoare 8K și 4K, inclusiv Q900R 8K cu diagonale ce variază de la 65 la 98 inch, precum și Q90R 4K, Q80R 4K, Q70R 4K și Q60R 4K cu diagonale cuprinse între 43 și 85 de inch.

Samsung

Per total, gama existentă de televizoare QLED numără peste 20 modele, inclusiv variante de dimensiuni foarte mari. Tehnologia QLED în sine furnizează imagini clare de un negru profund, unghi de vizualizare mai larg și un control mai sofisticat al contrastului astfel încât culorile nu vor arăta niciodată șterse.

Samsung

De asemenea, toate televizoarele Samsung QLED vor avea HDR10+, Bixby, suport Amazon Alexa și Google Assistant dar și aplicația iTunes Movies și TV Shows. Vom mai regăsi funcția Apple AirPlay 2, modul Ambient și pe televizoarele 8K funcția de AI Upscalling la rezoluție 8K.