Samsung Global Goals este o aplicație pe care am descoperit-o recent pe tableta mea Galaxy Tab S6. Această aplicație permite utilizatorilor de dispozitive Samsung să strângă bani din reclame, bani ce pot fi donați pentru ajutarea țărilor în curs de dezvoltare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Discutăm aici despre mai multe metode de a face bani pentru donații:

  1. Setarea unor imagini de fundal legate de proiectele susținute de Samsung
  2. Vizionarea unor videoclipuri în aplicația Samsung Global Goals
  3. Vizionarea de reclame

Suma obținută după fiecare reclamă vizionată nu este una foarte mare, însă cu timpul se vor aduna suficienți bani pentru a dona. Puteți efectua donații și în mod normal, folosind cardul de debit sau credit. Există și abonamente pentru donații, asta dacă doriți să contribuiți lunar.

Partea frumoasă este aceea că Samsung dublează fiecare donație pe care dumneavoastră o faceți, dublând astfel și ajutorul oferit țărilor în curs de dezvoltare.

Proiectele susținute de Samsung sunt legate de educație, apă curată, protejarea mediului, protejarea drepturilor omului, combaterea sărăciei sau egalitatea de gen. Puteți susține fiecare proiect direct din aplicație (sunt 17 proiecte în total).

Samsung Global Goals este aplicația care face toate aceste lucruri posibile și este preinstalată pe orice dispozitiv Galaxy.