Noile televizoare TCL C72 oferă o experienţă QLED de top; Iată ce aduc noile modele 4K

0
622

TCL are noi informaţii şi detalii despre seria de televizoare QLED TCL C72, pe care o aşteptăm în curând în România. Aceste televizoare sunt modele 4K QLED TV, care au fost prezentate luna trecută. TCL s-a axat pe integrarea tehnologiei Quantum Dot Display pe produsele sale încă din anul 2014, implementând o strategie de integrare verticală. Acum roadele sale se văd.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Seria TCL C72 este concepută pentru a oferi o experienţă de vizionare completă, mulţumită panourilor QLED 4K, care redau imagini într-o gamă variată şi detaliată de culori. Tehnologia QLED aduce şi un realism deosebit, dar şi culori vii, precise şi un contrast impresionant. Mulţumită tehnologiei Quantum Dot, imaginea este foarte clară, conturând şi cele mai mici detalii printr-un miliard de culori şi nuanţe diferite. Experienţa de acasă se apropie de cea cinematografică.

Avem parte şi de suport HDR PRO, care oferă o experienţă superioară High Dynamic Range cu luminozitate excelentă, detalii ale umbrelor şi culori intense. Algoritmul MEMC al TCL va ajuta foarte mult la vizionarea de conţinut cu scene rapide, fie că vorbim despre meciuri de sport, emisiuni de aventură sau filme de acţiune. Sunt reduse neclarităţile la fisaj şi menţinute traseele de mişcare la un nivel minim. Experienţa devine mai precisă şi clară.

TCL C72 oferă suport pentru HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR Dolby Vision. Gamerii au parte de suport HDMI 2.1, ceea ce înseamnă că TCL C72 devine compatibil cu ultimele generaţii de console de jocuri, activând şi funcţii ca ALLM (Auto Low Latency Mode). Acest mod permite consolei de jocuri sau plăcii video de la PC să pornească automat televizorul în modul de joc, având un lag de sub 15 milisecunde.

Pe partea audio avem boxe ONKYO cu Dolby Atmos special gândite pentru a asigura claritatea şi precizia sunetului. Aceste modele sunt smart TV-uri cu Android TV la bord şi cu integrare Google Home şi Google Assistant. Avem şi comenzi vocale şi suport Alexa. TCL C72 vine în 5 variante de diagonală, de la 43 inch la 75 inch, cu design ultrasubtire, elegant şi fără ramă pe partea din faţă.