Samsung Galaxy S8 primeşte o ediţie „Piraţii din Caraibe”; Iată ce accesorii sunt incluse

0
1225

Sunt sigur că aţi remarcat toate posterele cu noul film „Piraţii din Caraibe” şi nu se putea să nu vedem şi o ediţie specială de smartphone cu ocazia debutului său. Dacă Batman vs Superman a primit un Galaxy S7 Edge Injustice Edition, ei bine Samsung Galaxy S8 are parte de o versiune „Dead Men Tell No Tales”.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul film a debutat pe 25 mai, fiind cunoscut drept „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” sau „Salazar’s Revenge”. Din păcate avem şi veşti proaste şi anume că telefonul special va fi disponibil doar în China pentru început şi va fi o ediţie limitată. În trecut au mai apărut variante de telefoane Samsung personalizate, dar de obicei cu super eroii Marvel, nu cu Jack Sparrow.

De remarcat că Samsung nu a anunţat oficial această variantă, deci ne intriga sosirea sa. În cutia gravată cu un craniu şi logo-ul filmului se află telefonul, cu wallpaperuri şi teme speciale asociate filmului, dar şi o husă cu craniu şi embleme piratereşti. Acel inel oferit la pachet are o ventuză şi ar putea fi folosit ca un soi de kickstand pentru terminal.

Telefonul în sine nu a suferit vreo modificare şi păstrează dotările intacte, inclusiv 6 GB RAM pentru piaţa din China. Acest bundle special costă 880 de dolari, adică 3580 de lei în banii noştri. Nu m-ar mira să ajungă şi la noi revândut de chinezi.