Samsung Galaxy S5 primeşte primul benchmark, confirmă prezenţa unui ecran 2K

0
539

După o ramă metalică a lui Galaxy S5, astăzi avem parte de o scurgere de informaţii ceva mai interesantă. Cât de reală este ea nu ştim, deci vă recomand precauţie maximă. Conform lui EMSOne, un site japonez, companiile Catcher, BYD şi Ju Teng au primit comanda pentru zeci de milioane de unităţi de carcase unibody din metal pentru “un flagship Galaxy”.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

s5

Nu e clar menţionat care e modelul, dar e posibil să fie vorba de Galaxy S5. Şi zvonurile continuă, de această dată cu un nume de cod asociat. Un anume Samsung SM-G900S şi-a făcut apariţia în GFX Bench, cu un procesor Snapdragon 800 cu overclocking şi GPU Adreno 330. Frecvenţa sa este de 2.46 GHz şi ne mira prezenta acestui CPU, în condiţiile în care ne aşteptam la un Snapdragon 805 sau la un Exynos 64 bit.

Mai interesant mi se pare faptul că modelul SM-G900S suporta o rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli sau 2K, cum este ea cunoscută. Diagonala noului Galaxy S nu a fost stabilită, speculaţiile vorbind despre 5 sau 5.2 inch, caz în care densitatea pixelilor ar fi de 560 ppi cu o rezoluţie 2K, deci impresionant. Cum vă suna un astfel de ecran şi oare ce sacrificiu de baterie va presupune el?