Samsung Galaxy S5 Prime apare într-o bază de date cu preţuri din Hong Kong, cu specificaţii la pachet

0
401

Deja ştirile cu LG G3 şi iPhone 6 au devenit obositoare, aşa că mai luăm o pauză azi şi aruncăm o privire asupra unui nou telefon high end Samsung. E vorba despre Samsung Galaxy S5 Prime, care a avut la rândul său parte de scăpări, iar azi apare într-o bază de date cu preţuri din Hong Kong.

Publicitate

Samsung-SM-G906S-specs

Aceeaşi sursă dezvăluie şi specificaţiile sale, care nu pot spune că ne surprind neapărat. Listat sub numele de Samsung SM-G906S, acest device a apărut sub acelaşi nume de cod şi pe site-ul Samsung cu ceva vreme în urmă, din greşeală. Specificaţiile se potrivesc cu zvonuri precedente: 3 GB RAM, display de 5.1 inch cu rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli şi procesor Snapdragon 805.

E posibil să vedem şi încă o versiune cu CPU octa core Exynos 5430, după obiceiul Samsung. Alte informaţii de pe web indica prezenţa lui Android 4.4.3 KitKat la bord, deşi acest update Android nici măcar nu a fost oferit oficial încă. În rest, restul hardware-ului este la fel ca pe Galaxy S5, inclusiv camera de 16 MP şi slotul microSD cu până la 128 GB stocare. Să vedem şi dacă vor exista modificări la capitolul design…