O presupusă tableta Nexus 8 apare pe pagina Google I/O

0
550

Zvonurile legate de tableta Nexus 8 au abundat în ultima vreme, dar ele datează încă de toamna trecută de fapt. Totul a început atunci când Google a pus din greşeală o fotografie cu o tableta necunoscută pe web, pentru a o înlocui apoi cu Nexus 7. Azi vedem o nouă imagine care ne intrigă, postata pe pagina oficială Google I/O.

Publicitate

Is-this-the-nexus-8 (1)

Evident, nu putem garanta că acesta este Nexus 8 şi observăm că tableta are margini mai rotunjite decât în predecentul leak. La ultimele scăpări aflam că HTC şi Google au lucrat împreună la noul device Nexus, care va fi o tabletă cu diagonală de 8 sau 8.9 inch şi poartă numele de cod Flounder. Deşi ne-am aştepta să vedem produsul luna viitoare la Google I/O, diferite surse afirma că el va fi gata pentru lansare în trimestrul 3 de abia.

Sincer să fiu, modelul din imagine nu mi se pare destul de arătos, mai ales are marginile ecranului cam mari şi nu schimbă cu mult designul faţă de predecesorii săi. Se pare şi că acest device vine cu cel puţin un difuzor frontal. După 3 ani de pauză, HTC ar putea reintra pe piaţa tabletelor cu acest model. Cum vi se pare acest Nexus 8, dacă chiar este cel din imagine?