În ultima vreme am descoperit lucruri foarte interesante în benchmark-uri şi dacă ne-am obişnuit deja ca Sony să scape câte un handset Yuga sau Odin în astfel de teste, iată acum şi posibile indicii despre Samsung Galaxy S IV. Cu câteva zile în urmă se specula pe seama numelui de cod GT-I9400, descoperit în benchmark-ul NenaMark, iar astăzi vedem numele de cod GT-I9525.

Publicitate

Samsung Galaxy S III a fost GT-I9300, iar Galaxy S II I9100, deci ar logic că noul venit să fie I9400, nu-i aşa? Totuşi specificaţiile asociate acestui nume de cod, procesor de 1.2 GHz cu GPU Mali 400 nu prea impresionează, mai ales în tandem cu un display WVGA. În ce îl priveşte pe GT-I9525, lucrurile sunt mai interesante, detaliile incluzând şi un CPU de 1.8 GHz, GPU Mali 400 MP, display 720p şi Android 5.0. Evident, astfel de rezultate pot fi contrafăcute, mai ales că toată lumea se aşteaptă la un display Full HD pe noul Galaxy S şi aici avem doar HD.

Zvonurile asociază cu noul terminal şi 2 sau 3 GB RAM, o cameră de peste 8 megapixeli şi o apariţie surpriză la MWC 2013. Dacă mă întrebaţi pe mine, noul flagship Samsung pentru 2013 va apărea ceva mai târziu, probabil într-un eveniment Unpacked separat de MWC, ca şi în acest an. Voi ce aşteptări aveţi de la Samsung Galaxy S IV?