Un angajat Google postează poze realizate cu Nexus 3

0
431

Deși evenimentul Google, care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, a fost amânat, acest inconvenient nu oprește informațiile și zvonurile de la răspândirea lor pe internet. Ne așteptăm de la Google să anunțe cel puțin două dispozitive noi la evenimentul ce va avea loc cu tematica Android. Unul este un smartphone, realizat de LG și numit Nexus 4. Celălalt este Nexus 10 – tableta fabricată de Samsung.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În ultimii ani am văzut 3 smartphone-uri lansate de Google sub brandul Nexus, în colaborare cu HTC la început și Samsung mai târziu. În acest an ne așteptăm ca linia să fie dusă mai departe, de data aceasta datorită LG și al lor device numit sugestiv – Nexus 4. În timp ce așteptăm ca noua dată la care se va desfășura evenimentul sa fie anunțată, un fapt interesant a apărut pe internet.

Fotografii realizate cu un dispozitiv numit Nexus 3 au fost postate de către un angajat al Google pe pagina sa de Google+. Pozele au fost realizate la rezoluția de 2048 x 1536, într-un ciudat aspect ratio de 4:3 pixeli. Se zvonește că Nexus 3 ar putea fi fabricat de Samsung și reprezintă smartphone-ul producătorului coreean pentru Google. Imagini realizate cu tableta Nexus 10 au apărut, de asemenea, într-un mod similar acum ceva timp.