Samsung Galaxy Home devine oficial: boxă inteligentă Samsung cu Bixby la bord

0
1064

În afară de Samsung Galaxy Note 9 şi Samsung Galaxy Watch, sud coreenii au mai prezentat în această seară şi boxa inteligentă Samsung Galaxy Home. Aşa cum ne aşteptam vine cu Bixby la bord şi are un design nu prea inspirat, care aminteşte de un ceaun…

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Totuşi este fabricat din materiale premium: metal pentru cele 3 picioare şi material textil înfăşurat în jurul corpului. Bixby este punctul central al produsului, putând să răspundă la întrebări şi să realizeze diferite comenzi date vocal. Galaxy Home are şi rolul de hub pentru controlul unei case inteligente şi al electrocasnicelor din casă. Oferă un sunet cu surround la 360 de grade şi foloseşte 6 difuzoare şi un subwoofer.

Judecând după fotografiile prezentate de Samsung la eveniment, pare să fie un device destul de mare, masiv. Odată cu acest produs a debutat şi un parteneriat între Samsung şi Spotify, care va aduce playlisturile celebrului serviciu de streaming pe această boxă şi nu numai. Acest aparat are o zonă superioară plată, care integrează butoane pentru control al playbackului muzical, dar şi reglaj de volum şi alte opţiuni.

Răspunde la apelativul “Hi, Bixby”, iar Bixby ştie să facă aceleaşi acţiuni şi să răspundă la aceleaşi comenzi ca pe mobil. Se descurcă cu întrebări contextuale, porneşte apeluri, setează remindere. Are şi integrare cu serviciile de livrare de mâncare şi rezervări la restaurant.

Ar urma să fie detaliat în noiembrie, în cadrul unui eveniment destinat dezvoltatorilor. Nu avem încă preţ şi specificaţii.