AOC lansează monitorul Q3279VWFD8, cu diagonală de 31.5 inch, panou IPS şi rezoluţie Quad HD

0
925

AOC a anunţat în această săptămână lansarea monitorului Q3279VWFD8, care vine cu diagonală de 31.5 inch şi panou IPS. Pune la bătaie o rezoluţie Quad HD şi este văzut că un soi de “frate” al modelului Q3279VWF, lansat toamna trecută.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Faţă de modelul anterior vine cu panou IPS şi nu VA, oferind o gamă mai largă de culori şi o acurateţe îmbunătăţită, dar şi culori mai vii şi mai naturale. AOC Q3279VWFD8 este gândit pentru utilizatorul obişnuit, pentru Internet Cafe-uri şi pentru oricine vrea un monitor cu specificaţii premium fără să cheltuiască prea mult. Rezoluţia este de 2560 x 1440 pixeli şi avem şi refresh rate de 75 Hz, plus timp de răspuns de 5 ms (GtG).

AOC oferă şi suport pentru funcţia AMD FreeSync, pentru o experienţă de joc mai rapidă, fără input lag, efecte de tearing şi stutter. Nu sta rău nici la design, cu un exterior ce include rame negre, înguste şi lucioase. Standul şi capacul din spate oferă un contrast plăcut, mulţumită unui suport solid de culoare argintie. Primim unghiuri largi de vizualizare aici, de 178/178 de grade, iar panoul de la bord acoperă gama de culori NTSC în proporţie de 88%.

Pe partea de conectivitate avem VGA, DVI, HDMI şi DisplayPort. Monitorul ajunge în magazine din septembrie, la preţul recomnadat de 1159 lei.