Samsung C27HG70 este desemnat “Cel mai bun monitor de gaming”

0
1205

Samsung a primit câteva premii importante în ultima săptămână, ieşind în evidenţă în special prin C27HG70, un monitor de gaming care a primit chiar două distincţii. E vorba despre “Cel mai bun monitor”, dar şi “Cel mai bun monitor de gaming”, decernate în cadrul European Hardware Awards 2018.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceasta a fost ediţia cu numărul 4 a ceremoniei anuale European Hardware Awards, desfăşurată pe 4 iunie în sala MEGA a hotelului W din Taipei. 200 dintre cei mai importanţi oameni din segmentul IT/ presă au fost în acea sală. Monitorul câştigător de la Samsung se remarcă prin faptul că este primul model curbat care oferă suport HDR, dar şi tehnologie Quantum Dot.

Are şi timp de răspuns de doar 1 ms şi o experienţă imersivă la gaming. Avem de-a face aici cu un monitor de 32 inch, dar el vine şi cu o versiune de 27 inch, care pe piaţa locală costă 2700 de lei.

Suportă tehnologia AMD Radeon FreeSync 2 şi oferă o rată de refresh de 144 Hz. Designul este unul versatil, aşa că monitorul se poate folosi la diferite unghiuri şi inclinări, ba chiar şi în mod Portret, prin rotire la 90 de grade. Samsung a inclus aici un mod Eye Saver, care taie din lunma albastră, iar conectorii oferiţi lateral includ 2 HDMI-uri, un DisplayPort şi 3 USB-uri.

Consumul este de 78 W, iar în standby de sub 0.3 W. De aici puteţi achiziţiona un astfel de monitor.