Samsung Aurora este o boxă inteligentă care operează pe bază de smartphone, are proiecţie 3D

0
770

Ştiam de ceva vreme ca Samsung pregăteşte o boxă inteligentă şi am văzut scăpări încă dinainte să apară Galaxy Note 8 ba chiar şi S8. Trebuia teoretic să apară în 2017, dar Sammy a decis să mai aştepte şi să testeze terenul. Nici acum nu a finalizat proiectul, ci încearcă marea cu degetul cu un soi de hibrid: o boxă deşteaptă care depinde de telefon totuşi pentru a funcţiona: Samsung Aurora.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gadgetul a fost prezentat luna trecută în cadrul conferinţei SXSW 2018, organizată în Austin, Texas. Produsul se numeşte Samsung Aurora şi se distinge faţă de aparate rivale prin faptul că are nevoie de un smartphone pentru a funcţiona. Asta ar putea însemna că şi preţul sau va fi mai redus decât al alternativelor. Probabil are Bixby ca asistent virtual integrat.

Pe lângă integrarea telefonului are şi alte elemente de diferenţiere, precum faptul că poate încărca un telefon, deci îi devine şi un soi de dock. În plus un personaj afişat pe ecranul smartphone-ului va fi proiectat în 3D şi animat pe pereţii aparatului. Respectivul personaj va reacţiona cu animaţii în funcţie de ce îi cereţi să facă. Poate şi răspunde la gesturi pe care le faceţi în faţa camerei.

Samsung Aurora este rezultatul unui proiect al incubatorului Samsung C-Labs. Proiectul a fost pornit după o lungă perioadă de analiză, în care Samsung a privit atent ce fac rivalii şi a decis că nu merită investit într-un rival de Amazon Echo Show şi Apple HomePod. Şansele sunt foarte mari să vedem doar telefoane Samsung compatibile cu acest aparat.