Un teaser oficial al telefonului de gaming Xiaomi Black Shark prezintă colţuri curbate

0
823

Atenţia presei tech a fost atrasă de Xiaomi în ultimele zile, care pare a pregăti un telefon de gaming pe măsura lui Razer Phone. E cunoscut ca Black Shark, a avut câteva scăpări false de 1 aprilie, dar acum avem un teaser pe bune.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Xiaomi Black Shark va debuta în cadrul unui eveniment organizat pe 13 aprilie în Beijing. Ştim sigur că are procesor Qualcomm Snapdragon 845 la bord şi conform teaserului vine cu colţuri curbate. Se specula că va include şi butoane speciale pentru gaming, dar acea teorie a picat rapid. În imagine vedem şi butonul Power din dreapta şi un mic decupaj pentru antene sus.

Ultimele scăpări de benchmarkuri au arătat că acest telefon va sosi cu procesor Snapdragon 845, 8 GB RAM şi zvonurile afirmă că va plusa cu un ecran HDR 18:9 cu refresh rate de 120 Hz. Xiaomi ar fi creat chiar un ROM special pentru acest device, care va integra câteva dintre funcţiile de bază din MIUI şi va optimiza experienţa pentru gaming. Mă aştept să vedem la bord şi un screen recorder capabil, eventual cu streaming pe Twitch, că tot a apărut ceva de gen pe Xiaomi Redmi 5 Plus.

Câtă vreme preţul e şi cu 100 de euro sub Razer Phone, acest telefon e de cumpărat.