Apple plănuiește lansarea unui upgrade pentru Mac Pro în 2019; Iată informațiile cunoscute

1
901
Mac Pro

Dacă vă așteptați ca cei de la Apple să vină în acest an și cu un upgrade pentru Mac Pro, se pare că nu aveți noroc pentru că firma americană amână lansarea până în 2019. Aflăm pe seama unui raport al publicației TechCrunch că noul Mac Pro va sosi anul viitor, acesta fiind adresat profesioniștilor și celor din domeniul business.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aparent, cei de la Apple vor oferi upgrade-uri serioase la interiorul acestui desktop și există mari șanse să vedem și o schimbare la nivel de look, pentru că la ora actuală modelul ce nu a mai fost actualizat din 2013 a fost de multe ori numit drept un “coș de gunoi” datorită formei adoptate.

Deși informațiile nu sunt prea consistente, reușim să aflăm din partea lui Tom Boger (Senior Director al departamentului hardware marketing Mac), faptul că viitorul Mac Pro va fi un desktop modular ce va permite upgrade-uri. Cam prin toamnă ar trebui să avem suficiente detalii încât să ne facem o idee despre noul PC și poate vedem și fotografii spion care vor dezvălui design-ul adoptat.