Samsung ar urma să aducă la IFA 2018 o boxă inteligentă numită Magbee

0
690

Samsung pregăteşte de ceva vreme o boxă inteligentă, pe care am aşteptat-o pe rând la IFA 2017, CES 2018 şi MWC 2018, dar nici urmă. Acum noul prag de lansare ar fi IFA 2018, iar cele mai noi scăpări ne aduc şi un nume pentru produs, “Magbee”.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Recent a scapt şi o informaţie că gadgetul ar urma să coste în jur de 300 de dolari, deci cu 49 de dolari mai puţin decât Apple HomePod. Sursele afirmă că boxa va avea o formă de “vas”, de amfora poate, cu un corp rotunjit şi un vârf în stil “obuz”. Avem şi picioruşe ascunse jos şi un sistem de lumini sus. Acesta se vrea a fi un device premium, deci nu e în zona lui Amazon Echo sau Google Home, ci puţin mai sus.

Samsung ar fi înregistrat deja numele “Magbee” şi trademarkul său în SUA şi Europa. Mai aflăm că ar avea Bixby la bord şi că Harman ar fi implicaţi în proiect. Magbee se va conecta şi la un sistem wireless home audio de la Samsung şi va oferi suport multi room şi control pentru multiple difuzoare. Sunt şanse şi ca acest produs să debuteze pe 9 august cu Galaxy Note 9, dar deja ar fi prea multe device-uri într-o zi, pentru că tot atunci aşteptăm şi o tabletă sau două şi un ceas inteligent nou.

Din păcate Bixby pare să fie verigă slabă a lui Magbee, asta dacă nu a primit o versiune nouă şi mai capabilă. E cu mult în spatele lui Alexa sau Google Assistant la funcţionalitate, deci are nevoie de un upgrade serios.

Sursa foto