Samsung anunta camera digitala de 14.7 megapixeli NV100HD

0
626

Samsung cucereste din nou piata aparatelor foto prin intermediul lansarii modelului NV100HD, dotat cu senzor de 14.7 megapixeli. Aparatul soseste cu o lentila Schneider Kreuznach de 28 mm (wide angle) incorporata in designul sau atractiv, iar interfata Samsung Smart Touch 2.0 impresioneaza placut de asemenea.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Samsung NV100HD permite captura video la rezolutii inalte, iar camera soseste cu suport HDMI si CES (Consumer Electronics Control), putand fi conectata direct la un LCD de mari dimensiuni sau la o plasma. Aparatul va va permite sa inregistrati video la rezolutie 720p cu 30fps, vizionand apoi rezultatul capturii pe ecranul LCD hVGA de 3 inchi.

NV100HD soseste si cu un stabilizator dual de imagine, integrand atat un sistem optic de stabilizare, cat si unul digital, care permit realizarea unor fotografii clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta sau ceata. Acest model de camera foto Samsung are o sensibilitate ISO de 3200, iar pe lista sa de specificatii se afla si detectarea faciala, un sistem de detectare a clipitului subiectilor, un „mod zambet” si functia „Beauty Shot”. Aceasta din urma schimba tonul culorii pielii faciale prin mici retusuri.

Aparatul foto Samsung NV100HD va fi disponibil din luna august la pretul de 288 euro si soseste cu acumulatori si o garantie de un an.

Sursa