Românii pot comanda acum noul Dacia Duster oficial! Au fost anunțate noi prețuri

0
1476
Dacia Duster
Românii pot comanda acum noul Dacia Duster oficial! Au fost anunțate noi prețuri

Se pare că Dacia a rezolvat problemele cauzate de criza semiconductorilor. Astfel, noul Dacia Duster poate fi comandat începând de astăzi de la dealerii autorizați din România. Totuși, au fost anunțate și noi prețuri, iar livrările vor fi onorate începând din luna septembrie. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul Dacia Duster primește o serie de modificări estetice și funcționale față de varianta standard. Se observă diferențe în special la nivelul blocurilor optice, acum similare cu cele regăsite pe Sandero/Logan. De asemenea, stopurile au preluat semnătura luminoasă de pe conceptul Bigster. La interior avem parte de un sistem multimedia cu ecran de 8 inch, tapițerii noi și o cotieră culisantă. Printre noutăți se numărăși motorizarea TCe 150 cu cutie automată EDC.

Cel mai ieftin Duster va costa 14.100 de euro, cu 50 de euro mai mult comparativ cu versiunea standard (pre-facelift). Aceasta va fi oferită în versiune Essential, cu motor TCe 90, de 1.0 litri. Varianta Prestige nu se scumpește nici ea, având un preț de 21.350 de euro. Avem totuși prețuri mai mari în cazul altor versiuni.

Noua gamă Dacia Duster este structurată în trei versiuni de echipare: Essential, Comfort și Prestige. Tracțiunea integrală este disponibilă doar pe ultimele două variante. Duster Comfort 4×2 este echipat cu motorul ECO-G 100 și va costa 15.750 euro. Versiunea cu motor TCe 150 EDS costă 19.200 de euro, iar cel mai ieftin diesel va costa 17.000 de euro. Remarcăm faptul că prețul a crescut cu circa 1000 de euro în cazul variantelor cu motoare diesel.

Potrivit Dacia, livrările vor fi onorate în decursul lunii septembrie. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul producătorului autohton.