Philips obține 4 premii EISA pentru televizoarele sale OLED, căști și soundbar-uri Fidelio

0
905
Philips

A doua parte a lunii august marchează și acordarea premiilor EISA, Philips fiind una dintre companiile care a plecat acasă cu numeroase premii. Aflăm că în acest an au fost apreciate televizoarele OLED ale companiei, cât și căștile și soundbar-urile. Din rândurile de mai jos descoperim ce dispozitive au fost premiate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În zona de televizoare avem modelul 65OLED936 de 65 inch care a câștigat premiul EISA Home Theatre TV al anului 2021-2022. Acesta a fost apreciat pentru imaginea exemplară, sunetul excelent și folosirea celui mai avansat procesor de imagine Philips. Avem aici și acustică Bowers & Wilkins, suport Dolby Atmos și per total un sistem audio care contribuie la pachetul complet home theater.

Philips

Modelul OLED806 de 55 inch a plecat acasă cu premiul EISA Best Buy OLED TV al anului 2021-2022. Acesta a fost premiat pentru specificațiile excelente oferite în raport cu prețul competitiv. Are panou 4K și introduce tehnologii văzute anterior doar pe modele high-end, inclusiv iluminare Ambilight.

Philips

Pe lângă premiile pentru noua gamă de televizoare OLED, EISA a recunoscut și calitatea remarcabilă a gamei Fidelio. Asta se întâmplă la doar 2 ani de la reintroducerea mărcii pe piață. Căștile Philips Fidelio L3s au câștigat aprecierea juraților și premiul EISA Wireless headphones al anului. Au ANC, drivere de 40mm și confort sporit.

Philips

De asemenea, a plecat acasă cu un premiu și soundbar-ul Philips Fidelio B97 datorită sunetului său imersiv. Acesta a căștigat distincia EISA Home Theatre Soundbar al anului 2021-2022. Philips ne anunță că televizorul OLED806 de 55 inch este acum la vânzare în Europa, iar modelul OLED+9366 va fi lansat oficial pe 31 august.

Soundbar-ul Fidelio B97 și căștile fidelio L3 sunt disponibile chiar acum.