Rolls-Royce nu ia în calcul lansarea unui vehicul hibrid; plănuiește trecerea direct la propulsii electrice!

0
1114
Rolls-Royce

Un nume care trezește entuziasmul printre pasionații de automobile și nu numai, este și Rolls Royce – compania britanică atât de cunoscută la nivel global grație vehiculelor sale din zona de lux. Cum tehnologia evoluează, se pare că pe viitor și acest producător va opta pentru renunțarea la combustibilul actual.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deși se credea faptul că britanici vor oferi un sistem hybrid pe viitorul lor automobil, se pare că Rolls Royce va trece direct la motoare electrice. Informația vine chiar din partea CEO-ului Torsten Müller-Otvös care a declarat pentru publicația Autocar faptul că propulsia electrică reprezintă viitorul.

Rolls-Royce

Acesta nu tolerează compromisul tehnologiei hibride și consideră că electrificarea totală este cheia în cazul automobilelor semnate Rolls Royce. El a mai menționat și că atunci când vine de vorba despre tehnologie sau operarea produselor din portofoliu, compromisul nu este acceptat.

Torsten Müller-Otvös a vorbit și despre tehnologia de șofat autonom, spunând că pentru moment aceasta nu reprezintă o prioritate pentru companie, asta și pentru că mulți posesori de Rolls au șoferi la dispoziție, fiind tot un soi de “autonomie”.