Gadget-ul perfect pentru mașină este aici; încărcător auto 3 în 1 cu funcție de căutare a automobilului și cască Bluetooth!

0
2320
Încărcător auto

În oferta celor de la QuickMobile.ro am găsit astăzi gadget-ul perfect pentru mașină – un încărcător auto STAR. Acesta face mai mult decât simpla încărcare a dispozitivelor, oferind și o funcție de căutare a automobilului. Avem la dispoziție pe deasupra și o cască Bluetooth ce poate fi utilizată pentru siguranța la volan.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

De asemenea, există aici și o funcție interesantă de găsire a mașinii în parcare. Localizarea funcționează pe baza conectării Bluetooth dintre smartphone și dispozitivul STAR. Când motorul mașini este oprit, cât și alimentarea dispozitivului, în aplicație putem vedea locația mașinii spre care vom fi ghidați.

Încărcător auto

Aflați că acest gadget cu funcționalitate 3 în 1 se introduce în suportul de brichetă al mașinii și că el dispune de două porturi USB plasate lateral. Poate încărca astfel orice device prin cablu USB, unul dintre ele având o putere de 1A, iar celălalt 2A.

Încărcător auto

Cât despre casca Bluetooth, este amplasată în centrul dispozitivului STAR – loc ce servește și pe post de dock de încărcare. Se va conecta la smartphone prin Bluetooth și la aplicația VE88, moment în care vom putea răspunde la apeluri, respinge sau reapela ultimul număr.

Nu în ultimul rând putem folosi acest gadget și pentru a reda muzica din smartphone în sistemul audio al mașinii. Pentru a face asta trebuie ca inițial să deschidem aplicația, să setăm frecvența radio a mașinii pe 87.5 – 99 MHz și apoi să transferăm melodiile dorite. În oferta celor de la QuickMobile găsiți acest încărcător auto la prețul de doar 139.90 lei!