Robotul Transformers Optimus Prime la care visam când eram mici este aici… şi costă 700 de dolari

0
1250

Dacă sunteţi născuţi prin anii ’80 sunt ceva şanse să fi prins o perioadă a copilăriei şi adolescenţei în care v-aţi jucat cu roboţi Transformers. Decepticoni, Autoboţi, Dinoboţi mai târziu, dar unii finisaţi cam prost. Hasbro se revanşează şi a lansat un mega robot Optimus Prime, care în sfârşit se poate transforma singur. Se şi transformă în gaură în portofel la 700 de dolari.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Problema cu roboţii Transformers a fost mereu faptul că erau greu de învârtit, răsucit, apăsat şi transformat din maşină în robot şi invers. După vreo 30 de transformări sigur stricai ceva. Acum Hasbro a rezolvat problema şi ne oferă o jucărie mai complexă şi mai scumpă. Ea se numeşte Optimus Prime Auto-Converting Programmable Advanced Robot. Foloseşte mecanisme preluate din industria robotică, mai precis 27 de servo motoare şi o aplicaţie dedicată pentru mobil, pentru controlul său.

Hasbro ne oferă o figurină care are 5000 de componente, 27 de servo motoraşe brevetate şi 60 de microcipuri interconectate. Robotul are aproape 50 de centimetri înălţime şi îţi permite să îl controlezi prin comenzi vocale, care îţi permit inclusiv să îi comanzi să ruleze sub formă de vehicul. Poţi să îi spui “Roll Out” sau “convert” pentru a porni metamorfoza pe care o vedeţi mai jos.

Noua figurină a fost realizată în colaborare cu Robosen Robotics, care a tot produs roboţi ce arată ca nişte Transformeri de ani buni. Produsul se poate comanda de pe site-ul Hasbro Pulse la suma de 699.99 dolari. Precomenzile se livrează pe 2 august.